Navigáció

Csúcsos orr, blokk sarok. Két tulajdonság, ami manapság jellemzi a divatos bokacsizmákat. Persze nem elvárás, hogy mindkettő egyszerre teljesüljön. De azért ha igazán trendi szeretnél lenni a télen, ilyen darabot válassz!

Mondjuk ezt a Tutto Bene scarpe cipőt.  Itt aztán elég egyértelmű az imént említett két stílusjegy. Teljesen fekete bőr cipőről van szó. A sarok pedig ezüst színű. A kontraszt miatt nagyon hatásos a megjelenése.

Ugyancsak csúcsos orrú ez a Tutto Bene scarpe bokacsizma is. Ez már kevésbé letisztult, mint az előbb bemutatott darab. Viszont az exkluzív megjelenés itt is adott. Talán az enyhén csillogó felsőrész és a szolid fűző miatt. Szerintünk jól néz ki.

Ez pedig egy lakkozott hatású bokacsizma. A márka szintén Tutto Bene scarpe. Az orr rész pedig itt is csúcsos. A sarok szintén blokk. Nőies, de nem túlzottan. Megy farmerhez, de ugyanúgy felvehető alkalmakra is. A cipő oldalán lévő gumis betét egész napos viselet során is gondoskodik a kényelemről.

Ennél a cipőnél pedig a sarok a hangsúlyos. De nem a mérete miatt. A jelzésértékkel felvillantott piros szín az, ami a viselőjének a lábára vonja a figyelmet. A felsőrész visszafogott, egyszerű kialakítású. Szolid fűző, kényelmes gumírozott rész. Télre tökéletes. Ja, és ez is természetesen egy Tutto Bene scarpe darab.

Végül egy kicsit extrémebb bokacsizma. Ezzel együtt nagyon is tredni. Az idén ugyanis a blokk sarok és a csúcsos orr mellett az állatminták is nagyon mennek. No, ezen a cipőn mindhárom megtalálható. Igaz, itt a sarok már magasított, és a fűző helyett is cipzár található rajta. Akiknek bejönnek az igazán nőies darabok, csapjanak le erre a Tutto Bene scarpe cipőre!

Vagy válogassanak itt a teljes kollekcióból. A kínálatunkat megtalálod a Divatcipő.hu-n. Válaszd ki a hozzád leginkább illő darabot!

 

Hírlevél