Navigáció

“Számos hazai híresség is büszkén viseli és ajánlja termékeinket”

2018 tavaszán debütált az első Tutto Bene scarpe kapszula kollekció, mely azóta széles körben elterjedt a magyar és külföldi vásárlók körében egyaránt. Ám a márka mögött hosszú évtizedes munka, üzleti tapasztalat és két divat iránt elkötelezett férfi áll.

A brand egy olyan tudatos háttér – munka eredménye, mely elsősoron a vevők igényei; mint a /kényelem, minőségi alapanyagok, elérhető ár, legújabb design/ és a hosszú évek tapasztalatai alapján lettek megálmodva.

A bőrárú és maga a név megismeréséhez természetesen a média felületek is nagy részben hozzá járultak, de számos hazai híresség is büszkén viseli és ajánlja termékeinket! Minden termékünk, egytől – egyig európai gyártmány, melyek minőségi alapanyagokból készülnek.

A rengeteg neves céggel kialakított kapcsolat, a gyártási folyamatokba való szabad betekintés és a számos külföldi út mind hozzá segítette a céget ahhoz, hogy saját kollekciót hozzon létre. Kevesebb mint két év alatt több magyarországi nagyvárosban nyílt Tutto Bene scarpe márkabolt, valamint beindult az országos üzletlánc kapcsolatok /franchise/ kialakítása is.

Látogass el üzleteink egyikébe vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és mi mindent megteszünk azért, hogy megtaláld a Te egyéniségednek leginkább megfelelő kiegészítőket vagy elindítsunk egy sikeres üzleti kapcsolatot!

Hírlevél