Navigáció

A Tutto Bene Scarpe Fashion Collection darabjai között rengeteg olyan sportos női cipőt találsz, ami akár télies időben is bátran hordható. És nem csak, hogy télen, de akár az ünnepi időszakban is. Mondjuk az év végi bulikon is simán felveheted. 

Kezdjük is talán ezekkel! Szerintünk ez a szalagokkal díszített sock shoes kellően visszafogott ahhoz, hogy elegánsabb megjelenéshez is felhúzd. De ha úgy adódik, farmerrel, hétköznapi outfittel is remek párost alkot.

Hasonlóképpen, mint ez a Tutto Bene Scarpe cipő. A flatform talp és a fénylő díszítés miatt kitűnik a tömegből. De egyáltalán nem tolakodó. Egy elegánsabb szetthez mi simán el tudjuk képzelni. 

Ez a darab viszont már kicsit sportosabb kivitel. De azért azt mégse mondhatjuk, hogy sneaker-ről lenne szó. Inkább átmenet a kettő között. Ha kell, elegáns, ha kell, sportos. Ebből a Fashion Collection darabból kétféle is kapható a boltokban és a webshopunkban. Egy teljesen fekete, amit a képen látsz. Illetve egy, az orr részen rozé színnel díszített verzió. 

Amennyiben ez utóbbira vagy kíváncsi, ide kattints!  Ha pedig inkább a dad shoes stílus az, amit keresel, akkor ide kell klikkelned

A képen látható cipő remek választás, ha szeretnél egy kicsit kitűnni a tömegből, de a trendi vonalat is követnéd.

Ez a Tutto Bene női cipő viszont akkor lesz a kedvenced, ha inkább a mintával erőteljesen díszített sportos cipők jönnek be. Ebből a Fashion Collection darabból kétféle készült. Hasonlóak, de mégis eltérnek. Az egyik így néz ki.

A másikon a minta és a szín is eltér egy árnyalatnyit.

Neked melyik a szimpatikus? Válassz a felsorolt cipők közül vagy térképezd fel itt a teljes Tutto Bene Scarpe Fashion Collection kínálatot!

 

Hírlevél