Navigáció

Igen, jól látod. Ötven százalékkal olcsóbbak most a Tutto Bene Scarpe cipők. És nem csak a webshopban, a boltokban is érvényes az akció. Szombathelyen, Győrben Keszthelyen, Balatonfüreden, Hévízen és Pécsett is várunk, ha elcsípnéd a szezonvégi akciót. De természetesen nem kell feltétlenül kimozdulnod, ha olcsóbban szereznél be Tutto Bene Scarpe cipőt. A Divatcipő.hu-n leadott rendelésekre is jár a -50%.

Milyen cipők vesznek részt az akcióban?

Gyakorlatilag az összes most kapható Tutto Bene Scarpe darab: a flatform cipőktől kezdve a félcipőkön és a magas sarkú cipőkön át a sneaker-ekig, minden cipő akciós. 

Konkrétabban…

Kezdjük a flatformmal. Ez a cipő az ősz nagy sálgere volt, és valószínűleg a tavaszé is az lesz. A 2020-as trendek szerint legalábbis idén is divatos marad a magasított talp.

A félcipők közül is két olyan darabot mutatunk, amit akár tavasszal is nyugodtan felvehetsz.

Ez a visszafogott darab munkába, hétköznapi programokhoz, de talán még buliba is simán felvehető. Szerintünk még a jóidő beköszöntével egy háromnegyedes nadrággal kombinálva is menő lehetsz benne.

Ahogy ebben a belebujós megoldásban. Ha kell elegáns, ha kell hétköznapi. Vásárold meg most féláron.

Vagy csapj le erre a magas sarkú Tutto Bene Scarpe cipőre. Már amennyiben kedveled az igazán nőis darabokat. A piros szín sosem megy ki a divatból. Egy nő életében pedig biztosan van egypár olyan alkalom, amikor jól jön egy ilyen cipő. Mondjuk Valentin-napon… Most ez a cipő is féláras.

Végül két sneaker. Egy kalasszik sportos és egy trendi dad shoes. Egyik sem átlagos de talán ez a darab egy kicsit visszogottabb. Bár a Tutto Bene Scarpe cipők nem arról híresek, hogy ne tűnnének ki a többi cipő közül. Ezen a sportos darabon is feltűnik egy kis fénylő díszítés. Szerintünk jól néz ki.

Ahogy ez az “apa cipő is”. Igaz, ez már kevésbé visszafogott, de pont ez az, amitől több lesz, mint más márkák cipői. A díszítés elgé extrára sikerült. De a talp rész sem az megszokott. 

Ha bejönnek az extrémebb darabok, ehhez hasonlókat is találsz még a kínálatban

Szóval a lényeg, most minden Tutto Bene Scarpe cipő féláron megvásárolható. Az akció azonban nem tart örökké. Szóval ne várj sokat! A kínálat feltérképezéséhez klikk a Divatcipő.hu-ra.

 

Hírlevél