Navigáció

Megérkeztek a legújabb Tutto Bene Scarpe modellek. Alakul a tavaszi kínálat. A Divatcipő webshopba közel százféle női cipő már fel is került. Köztük elegánsabb és sportosabb darabok is. Igazán “Tutto Bene-s” női cipők. 🙂

Mondjuk ilyen lábbelik. Ennél tavasziasabb női cipőt nem tudnánk mutatni a kínálatból. Egyrészt a kialakítása miatt – a hálós anyag, a rendkívül kényelmes kivitel -, másrészt a színösszeállítás miatt. A sárga alapszín és a festett minta igazán tavasziassá teszik.

És ha már festett minta, ez a tavaszi cipőnk is hasonló díszítéssel készült, mint az előző. Viszont ez nem egy fűzős darab, hanem egy slipon változat. Egy olyan belelépős női cipő, amit akár elegánsabb szettekhez is bátran felvehetsz. 

De ne ragadjunk le a festett mintánál. Nézd csak meg ezt a loafert! Nekünk erről a női cipőről is egyből a tavasz, a jó idő jut eszünkbe. Csak lehetne már felvenni végre az ilyen darabokat… 

 

Persze nem csak slipon-ból és loafer-ből áll a tavaszi kollekciónk. Sportos női cipőkből is óriási a választék. Több ezek közül klasszik “apa-cipő” stílusú. Mint ahogy ez a darab is.

Végül egy elegánsabb verzió – csak úgy mutatóba :). A tavaszi Tutto Bene kollekcióból természetesen az elegánsabb bőrcipők sem maradtak ki. Persze ezek sem átlagos darabok. Egy kis “Tutto-s” díszítés mindegyikre került. Ezen a női cipőn például egy kis lakkozott díszítés és egypár mini szegecs is feltűnik.

Te milyen cipőt keresel a következő hónapokra? Legyen szó sneaker-ről, loafer-ről, belebújós slipon-ról vagy elegáns bőrcipőről, a tavaszi Tutto Bene Scarpe kollekcióban biztosan találsz hozzád illőt. Pörgesd végig itt a folyamatosan bővülő kínálatot!

 

Hírlevél