Navigáció

A Tutto Bene Scarpe cipők vonatkozásában biztosan érvényes ez a megállapítás. A brand bizonyos sorozatának cipő ugyanis úgy lett kialakítva, hogy elegánsabb szettekkel is megállják a helyüket. Persze ehhez szükség volt arra is, hogy picit a divat is átalakuljon. Mindenesetre a tény az tény: a sportos az új elegáns. Az elegáns viselet ma már nem kell, hogy kényelmetlen legyen.

Ebben a cipőben például biztosan nem fájdul meg a lábad. A kivitel sportos, a megjelenés pedig pont annyira extrém, hogy még egy visszafogott elegánsabb nadrággal vagy szoknyával is felvehető legyen.

 

 

A faltform talp még extrán divatossá teszi.

De hasonlókat tudunk elmondani erről a Tutto Bene Scarpe cipőről is. Visszafogott, elegáns, de közben sportos is. Meg persze kicsit sem unalmas. A leopárd minta miatt nem maradsz benne észrevétlen.

Az elegáns szettekhez felvehető cipők sorába egyértelműen belepasszol ez a Tutto Bene Scarpe női cipő is. Fekete-fehér, szóval tényleg simán felvehető egy élére vasalt nadrághoz is. Az egyszerű fűző az elegáns vonalat még erőteljesebbé teszi. Mindezek mellett persze a sportos kialakítás is megvan. Szóval a kényelem és a divatos megjelenés itt is kéz a kézben járnak.

 

Végül még egy példa a sportosan elegáns cipőkre. Ez a Tutto Bene Scarpe darab remekül passzol egy egyszínű elegáns outfithez is. Egy lengébb fekete nadrággal mi simán el tudjuk képzelni. Persze nem feltétlenül kell az elegánsabb vonalat erőltetni. Ebben – és a többi felsorolt női cipőben – is az a legjobb, hogy farmerhez és talán még melegítőhöz is illenek. Gyakorlatilag univerzális cipőkről van szó.

Egyetértesz, hasonló véleményen vagy te is? Ha igen, kattints a Tutto Bene Scarpe webshop-ra! Óriási választékot találsz.

 

Hírlevél