Navigáció

És miért ne lennél oda? Főleg, hogy manapság minél extrémebb egy cipő talpa, annál trendibbnek számít. Persze némelyik darabhoz nem árt kicsit bevállalósnak lenni, de a tény az tény. Minél egyedibb a sneaker talpa, annál divatosabb. Te is hasonlóan gondolod? Akkor a Tutto Bene Scarpe a te márkád. A mi kínálatunkban ugyanis rengeteg olyan cipőt találsz, ami extrém talppal készült. 

Mondjuk ez a Tutto Bene Scarpe női cipő.

A talp rendkívül egyedi. A csavart mintáktól nem kifejezetten hétköznapi a megjelenése. 🙂 De mindezt még fokozza a cipő felső részére került többféle hologramos minta. 

Hasonlóképpen kitűnik a hétköznapi cipők közül ez a Tutto Bene Scarpe lábbeli is.

A talpra ebben az esetben sem mondhatjuk, hogy visszafogott. Annak ellenére, hogy egy hófehér cipőről van szó. A formázott talpra került halvány feliratok pedig csak fokozzák az egyediséget.

És ha már egyediség – ezt a Tutto Bene Scarpe női cipőt semmiképpen nem hagyhatjuk ki a felsorolásból. A 90-es évek stílusát idéző lábbelire egy áttetsző gumis talp került. Amit egy sárgás mintázatú felsőrész egészít ki. Igazán karakteres ez a cipő.

Végül egy kicsit visszafogottabb darab. Csakhogy a kevésbé bevállalósaknak is mutassunk alternatívát. Az egyedi talp ennél a cipőnél is megtalálható, viszont a megjelenés mégis visszafogott. Mindez talán az egyszínű felső résznek köszönhető. Persze a cipő ettől még egyáltalán nem lesz unalmas. Ha jobban megnézitek, a hálós felület azért egyedivé teszi. Ez az a tipikusan visszafogott, de mégis figyelemfelkeltő cipő – szerintünk.

És ez csak pár, hirtelen kiragadott cipő a Tutto Bene Scarpe kínálatból. Ha kíváncsi lennél a többi cipőnkre is, érdemes kattintani a Divatcipő.hu-ra. Itt több szász Tutto’ cipő közül válogathatsz. 

 

Hírlevél