Navigáció

Ha te is szívesen öltözködsz kicsit feltünőbben, ha szereted az olyan ruhadarabokat, amik kicsit eltérnek a megszokottól, akkor a Tutto Bene Scarpe a te márkád. Legalábbis a cipőket tekintve. A lábbelijeink ugyanis nem azok a kifejezetten visszafogott darabok. Gyakorlatilag mindegyik cipőnk kap valami extrát. Egy olyan díszítést, talpformát, fűzőt, amivel kitűnnek az átlagos női cipők közül.

Pontosan mikre, milyen női cipőkre gondolunk?

Mondjuk erre a színátmenetes talpra.

Vagy erre a mintás cipő felsőrészre. Bár itt nem csak ettől az egy elemtől lesz feltűnő a cipő. A talp és a kékes, sárgás színárnyalat is rendkívül sokat dob a megjelenésen.

Különlegessé tenni egy cipőt akár egyetlen színnel is lehet. Mi bevállaltuk. Ebben a lábbeliben biztosan nem maradsz észrevétlen. Tény, nem árt bevállalósnak lenni ahhoz, hogy ilyen női cipőt hordj. De miért ne lennél bátor? Ha tetszik, csak hajrá.

Ugyanilyen cipőt rózsaszínben is készítettünk.

Meg csillogós, arany színű árnyalatokkal díszített verziót is. Ez a cipő sem átlagos, ettől függetlenül egyáltalán nem mondanák extravagánsnak. Egyszerűen csak több, mint egy szimpla sneaker.

Végül egy Tutto Bene cipő, amit a különleges talpa tesz egyedivé. Bár tudjuk, hogy platform cipőből rengeteg féle kapható, mégis úgy gondoljuk, hogy ez a cipő kitűnik a tömegből – illetve annak viselője. A visszafogott felsőrész mellé egy robosztus talp párosul. Jól mennek egymáshoz az ellentétek. Legalábbis ennél a cipőnél.

Neked hogy tetszik?

Ha te is hasonló cipőt, cipőket keresel, ha neked is eleged van az átlagosból, válaszd a Tutto Bene Scarpe cipőmárkát!

Várunk a boltjainkban és természetesen online shopunkban is.

 

Hírlevél