Navigáció

A Tutto Bene Scarpe cipői követik a divatot, de az alap stílusra mindig rátesznek egy kis pluszt. A sneakerek is alapvetően olyanok, mint más márkák trendi sportcipői, csak itt valami meghökkentő mindig kerül még a szimpla fazonra. Hogy mi? Az modellenként eltér. Van, ahol a szín tűnik ki, máshol a talp formája. De olyan is akad, ahol az anyaghasználat vagy a fűző kap egy kis csavart.

Persze nem mindegyik extravagáns a Tutto Bene cipők közül sem, de annyit azért ki lehet jelenteni, hogy még a legalapabb modell is jóval feltűnőbb, mint egyes márkák legdizájnosabb darabjai. Nézzünk is egy ilyet!

Ez egy sima sportcipő – lenne. Ha nem kapott volna egy teljes arany színezést.

A forma, a stílus hasonlít más cipőkéhez. De az arany színtől ez a darab azonnal feljebb lép az átlagos szintről.

Akárcsak ez a cipő. A változatos anyaghasználat és az átmenetes színkombináció különlegessé teszi a sneakert. Egy olyan darabbá, amit csak a bevállalósabbak vesznek fel. Olyanok, akik meg merik mutatni, hogy bizony ők sem átlagosak.

De talán ugyanezeket mondhatjuk el erről a Tutto Bene Scarpe cipőről is. A felsőrész és a szín még csak-csak átlagos, viszont a talp és a fűző már egész extravagáns. Ahogy a cipő leírásában is olvasható: ez a lábbeli igazi egyéniségeknek való. Neked hogy tetszik?

Végül egy teljesen visszafogott Tutto Bene Scarpe női cipő. Csak, hogy lássátok, a márka nem csak extravagáns cipőket gyárt. De ahogy arra a bevezetőben már utaltunk, minimális extra azért még a legalapabb cipőre is kerül. Ennél a lábbelinél egy rózsaszín betét és a formázott talp az, ami valamelyest kiemeli a többi márka átlagos sneaker-jei közül.

Szóval, ahogy azt többször hangsúlyoztuk: ne elégedj meg az alappal! Ahogy te is sok mindenben több vagy másoknál, a megjelenésed sem kell, hogy átlagos legyen. Válassz Tutto Bene Scarpe cipőt!

 

Hírlevél