Navigáció

Azt talán már tudjátok, hogy ha sneaker-t kerestek, a Tutto Bene Scarpe kínálatára érdemes ránézni. Főleg, ha kicsit extrább megoldásban gondolkodtok. De vajon azt tudtátok-e, hogy a márkánk az utóbbi időben a papucsok és szandálok terén is erősített. A mostani szezonra már óriási választékkal készültünk. És nem csak extrém darabokkal.

Egészen egyszerű szandálokat is találsz a Tutto Bene Scarpe nyári kollekciójában. Egyszínű pánt, lapos talp. Visszafogott és elegáns.

Ebből a típusból számtalan variációt találsz a boltjainkban és a webáruházban is. Főleg olyanokat, ahol az ezüst és arany szín dominál.

Persze a sportos és elegáns stílust ötvöző trend nálunk is tettenérhető. Számos Tutto Bene Scarpe papucs és szandál készült sportosabb, fehér színű talppal. 

Van, amelyik már flatformnak számít.

Más darabok pedig még egy fonott talprészt is kaptak.

És ha természetes hatás. Ott vannak még a magasított sarkú szanáljaink is. A fonott talp egy élénkebb színű felső résszel egészen exkluzívvá teszi a megjelenést. Bár szerintünk a pasztell színek is igazán jól állnak ennek a stílusnak. 

Végül egy személyes kedvenc. Ha szereted a kicsit figyelemfelkeltőbb megoldásokat, ez az arany színű papucs tetszeni fog

Ha ez így van, a Tutto Bene Scarpe webshopban akár ezt is beszerezheted. De a fent felsorolt többi szandált és papucsot megtalálod a kattintás után. Klikk és térképezd fel a teljes nyári Tutto Bene Scarpe kínálatot.

 

Hírlevél