Navigáció

Sportosat vagy elegánsat keresel? Magas talpút vagy inkább laposat, esetleg extravagáns megjelenésűt? Vagy pont az ellenekezőjét, a teljesen visszafogottat? A Tutto Bene Scarpe nyári papucsai és szandálai között találsz hozzád illőt.

Ha például sportosat keresel, erre mindenképpen nézz rá. Kicsit “apacipő” stílus… Ez most nagyon trendi.

És nem csak a fehér, hanem az ezüstös pánttal készült verzió is.

Persze van ennél visszafogottabb, de hasonlóan sportos megoldás is a Tutto’ kínálatban. Mondjuk ez a sportcipőkhöz hasonlító, fehér talppal készült szandál. Ami a fehér pánttal már egy kicsit az elegánsabb viselet felé közelít. Szóval ez egy olyan univerzális darab… Ha kell, elegáns, ha kell, sportos. Igazi jó vétel. Ha tetszik, csapj le rá most!

Vagy a “tesójára”. Ami ugyancsak fehér talppal készült, de a magasított megoldásnak köszönhetően már inkább elegáns, mint sportos. Ráadásul kapott egy csillogó felsőrészt is. Ami lehet akár ezüst, akár arany. Te döntesz.

És ha már magasított talp, a Tutto Bene Scarpe szandálok között is találsz természetesen fonott elemekkel díszített darabokat. Olyat is, ami a sarok részen magasított és olyat is, ami platform, azaz a teljes talp megemelt.

Térképezd fel a kínálatot!

Vagy ha a magasított nem jön be, nézz rá a flat változatokra. Mondjuk az ilyen vagy ehhez hasonló szandálokra. 

Akár egyszerűbb, akár extrémebb változatot keresel, ennek a modellnek a változatait látnod kell.

Ha kicsit böngésznél közöttük, ide kell kattintanod.

Ide pedig akkor klikkelj, ha a pasztell színek és a természetközeli anyagok jönnek be. A teljes egészében fonott talp, a visszafogott színű felsőrész most rendkívül trendi. Készült is nálunk jó pár ebből a verzióból.

Például ez is.

És akkor a nyári sportcipőkről még nem is beszéltünk. Kíváncsi vagy ezekre is? Ha a válasz igen, a Tutto Bene Scarpe sneakereket itt tudod megtekinteni.

 

Hírlevél