Navigáció

Indul a szezon, megérkeztek az őszi Tutto Bene Scarpe cipők a boltokba és a webáruházba. A kínálatban találsz sportos sneaker-eket, elegáns darabokat és bakancsszerű platform cipőket is.

Ami pedig a színeket illeti, jellemzően a fekete a fő irány. A formavilágot nézve a letisztult vonalak az uralkodók. De azért – ahogy azt a Tutto Bene Scarpe cipőktől megszokhattátok – mindegyiken található valami kis extra. Van, amire lakkos fényezés került, a másikon a talp formája tér el a megszokottól, de olyan is akad, amit csupán az arany fűzőlyukak tesznek különlegessé.

Apróságok ezek, de sokat számítanak. Elég csak ránézni mondjuk erre a darabra. 

Alapvetően semmi extra nincs a cipőn, de a flatform talp és az a kevés arany szín mégis különlegessé teszi.

De kiemelhetnénk ezt a laposabb változatot is. Egyszerű, fekete bőrcipő. A lakkozott csík a talp részen viszont mégis értékesebbé teszi egy átlagos női lábbelinél.

Persze a kinézet csak egy dolog. Fontos, hogy a kényelem is adott legyen. A Tutto Bene Scarpe cipőknél szerencsére ez sem hiányzik. Győződj meg erről akár személyesen is! Gyere el az üzleteink valamelyikébe, és próbáld fel a neked szimpatikus Tutto Bene cipőket! 

Nézz rá a galériára!

A kínálat természetesen folyamatosan bővül. Szóval ha most még nem találtad volna meg az igazit, térj vissza később az oldalunkra vagy böngészd a webáruházunkat. Biztosan lesz nálunk számodra is ideális darab. 

Lépj az őszbe Tutto Bene Scarpe cipőben!

 

Hírlevél