Navigáció

És ez nem túlzás. Valóban óriási kínálattal készültünk a télre. Gyakorlatilag minden stílusból találsz Tutto cipőt. Persze a márka stílusjegyei mindegyiken fellelhetők. Vagyis azért azt mindegyiknél érezni fogod, hogy nem egy átlagos cipő van a lábadon. Milyen darabokról van szó?

Kezdjük talán a kicsit vagányabbakkal! Legalábbis a színeket tekintve. Ez a sárga bakancs formailag viszonylag egyszerű. A szín viszont biztosan kiemeli a tömegből. 

Hasonló persze található egészen megszokott színösszeállításban is. Barna és fekete is szerepel a Tutto Bene Scarpe téli kollekciójában.

Ahogy egészen combat boot-os megoldások is. A katonai bakancs hatás ugyanis nagy divat az idén. Mint az ilyen darabok.

De ez csak egy a rengeteg klasszik bakancs közül. És ez még a visszafogott változat.

Ha valami extrát is szeretnél a megjelenésben, találsz strasszokkal díszített bakancsot, olyat, amin egy mini pénztárca van a boka feletti részen. Vagy olyat, ami szegecses vagy épp piros fűzős.

Íme, ezek közül egy “tárcás” darab.

Ne felejtsük ki a felsorolásból a sneaker-szerű téli cipőket se! Mondjuk az ilyen darabokat. Ha bejön a különleges stílus, ha nem szeretnél átlagos lábbelit, ez biztos tetszeni fog.

Végül egy kedvenc. A magas talp mellett a forma egészen átlagos. Viszont a szín, az már nem hétköznapi. Szerintünk nagyon menő.

Ha tetszik valamelyik, esetleg még több Tutto Bene Scarpe téli cipőre lennél kíváncsi, klikk ide! A kattintás után a webshopunkban válogathatsz.

 

Hírlevél